dissabte, 13 d’octubre del 2007

Peixlàndia

Avui ens ha vingut a veure el solet. Quina diferència! Ens hem llevat a les sis i mitja, ben descansats, i després d'esmorzar hem pillat un taxi cap a Playa Garrafón, al sud d'Isla Mujeres. Hi ha un complex pijo pels gringos, i un de més modest que és el que hem triat. Pagant 400 peles per cap, platgeta privada amb parasol i tumbona. I per 600 més, equip d'snorkel. Hem flipat amb colors, només tirar-te a les aigües turqueses ja et vénen a veure cienes de peces de colores!!! És la risa, es nota que també pots comprar menjar per a peixos i ja s'ho saben...

Hi ha un petit escull de roques i un munt de posts de fusta que surten de l'aigua, carregats de pelícans i garses i gavines. I a sota de l'aigua, bancs de peixos de totes menes, petits i grans, que fan molta gràcia.

Els més abundants són uns platejats amb ratlles grogues i negres, amb pinta de piranyes, que et van seguint allà on nedes, i si et gires de sobte veus una munió venint directa cap a tu, i allà es queden, envoltant-te, passant a mil.límetres per totes bandes. Sembla que ells també s'ho passen pipa mirant-te! També hi havia un peix trompeta, tot allargassat, i uns de blau elèctric, i uns que semblen dorades i que neden en estols compactíssims. Ens hem passat tot el dia a l'aigua, fins que ens feien mal els llavis de la sal i teníem els dits arrugats com panses.

A fora també hi ha fauna: iguanes prenent el sol per les pedres i per la gespa. I uns mosquits que han deixat a la Mònica plena de fabes gegants.

Això si que és el Carib!!! Bueno, ara anirem a fer uns còctels abans de sopar, i demà repetirem en una altra platja. Apa, salut!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

EY: JA VAIEM K ESTEU DE CONYA, ESTEM A CASA AMB TOTS ELS AVIS, ESTAN ALUSSINAT AMB L'INTERNET,L'AVI RAMON DIU K ANIRÀ A CLASSES PER POGUER-TA ESCRIURA, AQUI DISFRUTEM DE LA FESTA MAJOR ESL AVIS VAN DISFRUTA AMB L'ORQUESTA MARAVELLA (MOLT CATALANISTA)DIU ELL. SABS K DIU L'AVI SI TROBEU MOLTS CALTALANETS JA SABEU COM PENSA. EL BIEL ARA ES LLEVA I ANEM A DINAR, PORTA UNA MICA DE RESSACA, NO TÉ NI VEU DE LES GUERGUES K ES DONA. L'AVI ANGEL ESTA RECLAMANT EL DINAR,N'HI A PER TOTS JA HU VAIEU. ALE ARA ESCRIU EL PAPA, ADEUUUU.

K M'AGRADARIA SER AQUESTES AIGUES K EXPLIQUE, BARRAJAT AMB ELS PEIXOS I POGUER FER SNORKEL. FINS EL PROPER BLOC PETONS

LA IAIA ESTÁ AQUI BADAN TAMBÉ US DONA MOLTS RACORDS.

Cybertac ha dit...

Ja veig que el viatge promet... Acabeu de començar i ja amb contrastos tan grans al que estem acostumats. No deixeu d'escriure en quan pogueu que també volem disfrutar del viatge.
Una abraçada,
David&Eva

Anònim ha dit...

Uau! Quina passada, nedar amb tants peixos! Com als reportatges del C33, eh? :)
Ale, ale, que al final us sortiran escames!
Petolins!

Anònim ha dit...

Ohhh... quina envejota! Voldrem veure moltes afotus, eh!

Ah... i Clotet, m'has fallat, eh! Que t'has deixat l'Autan?

Petonets i fins aviat!

Anònim ha dit...

Àlex, aquest cap de setmana he pensat en tu. M'he passat tres dies sense cobertura, allà on Crist va perdre l'espardenya, mentre plovia a bots i barrals. Al principi, això de no tenir mòbil em feia una mica de por, però li acabes agafant el gustet: avui encara no l'he engegat.

Ja ho veus, te'n vas a l'altra punta de món, gairebé, i estàs més "connectat" que mai! Haurem d'admetre que formem part de la roda globalitzadora. Caldrà globalitzar el "bon rotllo", doncs.

Passeu-vos-ho molt bé. Petons!

Mònica&Alex ha dit...

Munsoll,

Sí que he portat antimosquits, però sóc un escut humà de l'Àlex i tots em vénen a mi. Fan picades de dos centímetres quadrats. Jarl!