dijous, 1 de novembre del 2007

Cuajimoloyas

...així es diu el poble de les muntanyes d'on hem baixat aquest matí. I ara de tot en diem així, que ens fa molta gràcia. Han estat dos dies molt bonics, per variar. A Llano Grande teníem la nostra cabaneta de maons, moníssima enmig del bosc, a tres mil metres i amb un fred que arronsa la titola (evidentment, això ho està escrivint l'Alex). Per sort teníem llar de foc i quatre mantes al llit.

Les patejades amb guia han estat molt bé, quatre hores ahir i un parell avui. Uns paisatges molt xulos, i bastant bon temps.

Ara ja s'està fent fosc i anem cap al Panteón General de Oaxaca, a veure els altars del Día de Muertos amb les espelmes enceses. I, a més, ens donaran xocolata calenta, ole.

Doncs apa, molts petons i fins aviat!

(I als que ens dieu que ja se'ns acaba, ja voldríeu vosaltres una setmana en una cabaneta sobre la sorra blanca del Carib, jejeje).

(L'anècdota del dia: vaig a comprar cigarrets a una botiga de abarrotes, o sigui, un "colmado", i em diuen: "no tenemos, vaya ahí enfrente, a la farmàcia". I efectivament, he comprat tabac en una farmàcia!!!!)

I txurri: FELICITATS des de Mèxic als països freds!!!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Així m'agrada, que ens escrigueu ràpid per poder saber mooooooltes coses de vosaltres i d'aquest fantàstic viatge. Una mica de denteta, en feu, però! Que si cabaneta de maons, que si llar de foc, que si paisatges xulos, que si cabaneta sobre sorra blanca...Anda, ya!!! Aquí, que lo sepáaaaais, també el tenim el Dia de los Muertos i anem al cementiri, eh, però això sí, de xocolata, res de res.
Nena, em vaig anar a fer "quatre rayitos" de color xocolata i he quedat més negra que l Etoo. Sort que no em pots veure =quina por...=
Bé, vaig a corregir unes quantes "cuajimoloyas" =mai millor dit= i després veuré que faig amb la perruca... Vinga, una abraçada per a tots dos i que "os lusca lindo el día"...

Anònim ha dit...

Macagun con los Coronel Bradoc!

Ojo con el dia de los muertos, no us surtin com al Thriller i de una claveguera te salga el micael jason.

Jo el que flipo es que us enrecordeu dels noms dels pobles. Jo a Perú només recordava Cuzco, Lima i encara gracies. Amb pobles com Chapapoyas, Huachupaeri, Chuquicamata (chile), etc... cualquiera se recuerda.

Bueno, percebes, venirse de la playa bien quemaos y torraos que així la penya es pensarà que veniu de Baqueira (por las épocas que tocan). Y que donar enveja es molt guai (y yo os la tengo a cabasos).

Que rima con Abrasos!!

PD: Aqui el Barça ni vence ni convence y las rodalies van como el culo. Així que tot com sempre, excepto el Alonso que ya no és de McLaren y se rumorea fichará por SEAT.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies!!
Ja hem tornat d'Estocolm, sencers i descongelats. Ha fet rasca de la bona (de 2 a 10 gradills), o sigui que ni cabanetes a la platja ni res de res, bufanda i gorro i mitjons d'esquiar. Però meno, res massa greu. Ha estat guai! He pensat més en tu, txurri: hi havia un munt de vestidets d'Arwen! Hihi!
Estic impacient per veure les afotos del dia dels morts, em fa molta curiositat.
Petoliiiiiiiiiins!

Pep ha dit...

Amb l'ajut de Sevilla -el d'aquest nom n'hi va clavar un parell als blancs ahir i nosaltres 3 (Henry i dos d'en Ronnie) al Betis ja som a un sol punt del Realísimo. I encara no som a tope ni de bon tros!
Ja veurm dimecres, que els Rangers segur que no donen tantes facilitats.
Recorda: ¿número de vol?
Petonets

Anònim ha dit...

Nens estem molt contents k estigueu tant bé, aprofiteu la semaneta k us queda, ja tenim ganes de veura-us.

fins al cap de setmena

adeuuuuuuuu

Anònim ha dit...

Hola guapos estem molt contents de veure com us ho paseu aquests dies aqui ens fa una mica de denteta, sobre tot el tiet que ya us camviaria el lloc wueno fins aviat petoneeeets. tieta Rosa