dimecres, 17 d’octubre del 2007

Ei!

Hola a tothom! Ara mateix us escrivim des de Mérida. Ja veieu, de Castella a Extremadura sense sortir del Yucatán...

Gràcies pels comentaris, ens fa molta gràcia trobar-los i pensem molt en tots vosaltres!

Ahir, encara a Valladolid, vam llogar bicis (mare meva, quines carraques!) i vam pedalar mitja horeta fins als cenotes de Dzitnup. Flipant! Resulta que aquí tot el terra és calcari, i les aigües de pluja han fet un munt de coves i canals subterranis. Els cenotes són piscines sota terra, d'aigua dolca, amb un foradet al sostre per on entra la llum. Les arrels dels arbres es despengen des del sostre, i algunes s'han convertit en estalactites. Banyar-s'hi fa una mica de yuyu, però l'aigua està molt fresqueta i és una sensació genial.

Ara venim de voltar per Mérida, que té 270.000 habitants i ja és una ciutat més ciutat. No ens ha molat gaire, la veritat. O sigui que demà, carretera de nou, cap a les ruines maies d'Uxmal.

Apa doncs, fins a la propera!

1 comentari:

Anònim ha dit...

ei! Ahi van unos cuantos consejos por si acaso:
Cuidadin con los tiburoncetes!, si veis uno, no le deis de comer.
Si os perdeis en un laberinto, coged siempre el camino de la izquierda (¿o era el de la derecha?).
Para no perderos coged una cuerda, cada uno por un extremo, y así sabréis dónde está el otro (pero acordaros de quién se pone delante y quién detrás).
Si decís algo y os miran con cara de pánico es que habéis hablado en catalán y habéis dicho algo así como "que no vull comprar codonys, tros de quòniam!"
Si os encontráis a Carod Rovira decidle "Hola, JOSEP LLUIS". Además de no hacerle enfadar le daréis una alegría, ya que también en México su nombre se dice así. Comprobadlo.
Y por último, cuando colguéis fotos, procurad salir en ellas, que la gente es muy desconfiada y no se va a creer que estáis en semejantes lugares (pruebas, pruebas!!)
Ándele con las vacasiones de este par de pinche-güeis!